Praktijk voor osteopathie Jantzen nieuwe website: www.osteojantzen.nl

Met geluk is het net als met gezondheid; als je er niets van merkt, betekent dit dat het er is. 

Total reset methode 


WAAROM TOTAL RESET?

Intoleranties, sensitiviteiten en IgE gemedieerde allergieën kunnen verschillende gezondheidsproblemen veroorzaken, deze kunnen succesvol behandeld worden door een Total Reset therapeut. Maar dat is niet het enige. Iedere disbalans in het lichaam die gezondheidsproblemen veroorzaakt, kan in balans gebracht worden.

VOOR WELKE KLACHTEN?

Deze gezondheidsproblemen zijn o.a.: oor –neus –en keelproblemen, darmstoornissen, nier –en blaas problemen, problemen met de klieren zoals de schildklier, prostaatklier, bijschildklier etc., spier –en gewrichtsproblemen zoals onverklaarbare spierpijn, pijn of stijfheid in de gewrichten, stofwisselingsstoornissen, aandoeningen van het skelet of de botten, problemen van het zenuwstelsel, problemen met de luchtwegen zoals astma, bronchitis etc., huidproblemen zoals eczeem, psoriasis, acne, problemen met de bloedvaten, emotionele disbalansen en ook diverse immuunstoornissen.

HOE WERKT HET?

Total Reset is een combinatie van een spiertest uit Kinesiologie, de kennis van chiropractie en de westerse geneeskunde, maar de basis waar deze methode uit is ontstaan is acupunctuur.
Dat betekent dat wij het lichaam holistisch bekijken, wij bestaan uit organen en ieder orgaan heeft regulier zijn eigen arts, maar vanuit de Oosterse geneeswijze bekeken, worden al die organen onderling met elkaar verbonden door middel van meridianen.

Westers gezien reageert het lichaam op een eiwit, als dat als lichaamsvreemd wordt gezien, dan start er een immuunreactie. In het bloed kun je dan IgE of IgG testen. (even heel kort door de bocht)

Wanneer we kijken naar de meridianen en het energieveld van ons lichaam, dan reageert ons lichaam al wanneer het in het energieveld komt van een stof. Er is een uitwisseling van informatie tussen de twee energievelden. Als ons lichaam dat andere energieveld herkent als zijnde een ‘goede’ energie, dan is er niets aan de hand. Alle meridianen blijven vrolijk stromen, het lichaam is in balans en gezond.
Wanneer dat andere energieveld wordt gezien als ‘vijand’, dan ontstaat er een reactie en die reactie is in eerste instantie in de meridianen en daarna fysiek merkbaar.

WAT IS DE DEFINITIE VAN EEN ALLERGIE?

Allergie is een reactie van het immuunsysteem op lichaamsvreemde stoffen (allergenen), die op zich helemaal niet schadelijk hoeven te zijn, zoals stuifmeelkorrels, huidschilfers van dieren, uitwerpselen van huisstofmijt, schimmelsporen of voedselbestanddelen.

OORZAKEN VAN ALLERGIEËN

  • toxines van diverse bronnen: voeding, bacteriën, schimmels, virussen,

  • neurotoxines zoals kwik, MSG, straling etc.

  • verwondingen, littekens, ongelukken, operaties etc.

  • genetisch bepaald; allergieën geërfd van grootouders etc.

  • deficiëntie en onvoldoende opname van nutriënten

  • emotionele trauma’s


    https://totalresetmethode.nl/


    Ik ben bevoegd deze methode in mijn praktijk toe te passen, ik heb de benodigde certificaten behaald en de opleiding met succes afgerond. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op!